Желатин — харчовий (Gelatine Bloom 200 ) — білкова желювальна речовина, вироблена денатурацією колагену, що міститься в кістках великої рогатої худоби ( тип В).
Желатин — харчовий (Gelatine Bloom 200 ) застосовується вхарчовій промисловості під час виготовлення м'ясних і рибних консервів, желе, вин, морозива, для приготування заливних страв, мусів, кремів, тортів, цукатів, цукерок, йогуртов, жувальної гумки та інших кондитерських виробів.
Желатин незамінний у харчових продуктах як: емульгатора та стабілізатора з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів; студнювача, що відповідає за жовтування й створення форми різних кондитерських виробів; підсилювача смаку та насиченості кольору, а також захисної оболонки в ковбасних і м'ясних виробах; піноутворювача в хлібобулочних виробах, тортах і сесертах; Засіб для освітлення напоїв, наприклад, вина або фруктових соків.
Під час виробництва морозива застосовують для запобігання кристалізації цукру і зменшення згортання білка.
Міцність холоднеча желатина харчової якості визначається за Блумом (Bloom) або Валентом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бразилія |
- Ціна: 1 480 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Паковання 1 кг,2 кг і 25 кг.