Цукрова мастика -фондат Zeelandia застосовується для покриття поверхонь кондитерських виробів.
Фондант — це цукрова маса 10-15% водотримки, тверда кристалічна структура.Назва походить від французького слова "Fondant", що означає: легка цукрова речовина, що тане в роті.
Помадка Фондант — це високоякісний готовий до використання продукт, призначений для глазурування кондитерських виробів, а також використовуваний як начинок. Ідеально підходить для глазурування кулічів.Переваги
- Простота у використанні.
- Має традиційний смак.
- Прекрасно поєднується з харчовими барвниками.
- Має чистий білий колір.
- Не липне та не тягнеться під час розрізання.
- Підлягає заморожування й дефростації.
- Може використовуватися як начинка для цукерок.
Технологія приготуванняДля приготування шоколадної маси для ліплення, шоколадну глазур розігріти до температури 40 °C. Окремо розігріти помадку до температури 35 °C, потім з'єднати компоненти в однорідну масу.
Для виготовлення начинок для цукерок у шоколадну масу додати алкоголь, цукати, горіхи. Для приготування покриття з'єднати розтоплену помадку з розтопленою глазур'ю, все перемішати, додати зієсан нейтральний і воду, перемішати та покрити готовий виріб.
Склад: сахар, сироп глюкози, емульгатор Е 471, харчова кислота Е 330.
Рекомендація щодо застосування: готовий до застосування, можна застосовувати з додаванням 5-10% води. Оптимальна температура 40-45 град.С.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 5 540 ₴/упаковка