Сиропи для фруктового льоду з м'якотою 1 кг/флакон Вишня
480 ₴
- Під замовлення
Сиропи для фруктового льоду та фруктовою крижаної каші (слаш) — це фруктовий сироп розведений тільки чистою питною водою. Для отримання фруктового льоду-морозиво цю масу поміщають у фрізер і заморожують як звичайне морозиво.
Для отримань крижаної каші цю масу поміщають в спеціальний апарат-гранітор.
Гранітори призначені для заморожування напоїв до стану, що схожий на мокрий сніг. Базовим інгредієнтом найчастіше є сік-концентрат, хоча можливості для експериментів невичерпні. Принцип роботи обладнання такий: сік, потрапляючи на холодильний мініагрегат, охолоджується до -2...-4 °C і кристалізується. Потім продукт, що утворюється, зчищається з поверхні охолоджувального елемента за допомогою шнека, перемішується і злегка збивається. Готовий десерт накладається в стаканчик або креманку за допомогою спеціального крана роздавки.
Асортимент:
СИРОПИ З М'ЯКОТЮ
Лимон с мякотю 1кг |
Чай із лимоном 1кг |
Абрикос с мякотю 1кг |
кавун із м'якоттю 1 кг |
Вишня в коньяку з м'якотю 1кг |
Малина с мякотю 1кг |
Манго с мякотю 1кг |
Мохіто з м'якотю 1кг |
Вишня з м'якотою 1 кг |
Мускатний виноград із м'якотою 1 кг |
Тропікана з м'якотю 1 кг |
Яблуко зелене з м'якотю 1 кг |
Черника с мякотю 1кг |
Лісова ягода з м'якотю 1 кг |
Синя бузина з м'якотю 1 кг |
Синій виноград із м'якоттю 1кг |
Квітка бузини з м'якотю 1 кг |
Клубника с мякотю 1кг |
Інжир із м'якотю 1кг |
Киви с мякотю 1кг |
Кола с мякотю 1кг |
Персик із м'якотю 1кг |
Червоний гель із м'якотю Red-Gel 1кг |
Ананас с мякотю 1кг |
Апельсин із м'якотю 1кг |
Склад: Сироп глюкози та фруктози, м'якоть фруктів, харчова кислота-яблучна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, барвники-Е104, Е124,
Для виготовлення крижаної каші — 1 л сиропу та 5-9 л води; для фруктового льоду — 1 л сиропу, 2 л води +150 г сполучного для морозива.
Основні | |
---|---|
Смак | Вишня |
- Ціна: 480 ₴