Сиропи для фруктового льоду та фруктовою крижаної каші (слаш) — це фруктовий сироп розведений тільки чистою питною водою. Для отримання фруктового льоду-морозиво цю масу поміщають у фрізер і заморожують як звичайне морозиво.
Для отримань крижаної каші цю масу поміщають в спеціальний апарат-гранітор.
Гранітори призначені для заморожування напоїв до стану, що схожий на мокрий сніг. Базовим інгредієнтом найчастіше є сік-концентрат, хоча можливості для експериментів невичерпні. Принцип роботи обладнання такий: сік, потрапляючи на холодильний мініагрегат, охолоджується до -2...-4 °C і кристалізується. Потім продукт, що утворюється, зчищається з поверхні охолоджувального елемента за допомогою шнека, перемішується і злегка збивається. Готовий десерт накладається в стаканчик або креманку за допомогою спеціального крана роздавки.
Дозування : ― 250 г сиропа и 1 л води;
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 6 790 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Картонне паковання з 4 флаконами по 2,6 кг.