Велика кількість чорного перцю йде з штату Керала, що розташована в південно-західній частині Індії (Малабарське узбережжя). Ягоди перцю великі, із сильним ароматом. Його ефірні олії містять насичений ароматичний букет. Має високий вміст піперину, і це надає йому гостроти.
Є дві основні якості перцю та його гострота (завдяки піперину) й аромат (залежить від вмісту ефірних олій). Найкращим вважається найщільніший і найважчий перець вищої якості з Малабарського узбережжя Індії. Такий перець дуже економічний у використанні та рекомендований до застосування під час виробництва варених ковбас. Відповідно, перший сорт — це перець щільністю 480 г/л. сорністю до 10%, він застосовується у всіх різновидах м'ясних виробів, крім варених ковбас.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
- Ціна: 6 000 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Паковання 1,0 кг.