Борошно виготовлене з італійської високоякісної сировини — акуратно перебраних і висушених за 2-3 тижні плодів їстівного солодкого каштана.
Отже, борошно + чудова сировина для кулінарії, яка має низку переваг:
- не містить глютену ( клейковину)
- підходить для солоних і солодких страв
- застосовується для загущування їжі
- має великий вміст мінеральних речовин і харчових волокон
Можна застосовувати замість звичайного борошна в чистому вигляді або додавати до смаку.
Борошно із солодкого каштана має сильний аромат, застосовується під час випікання хлібобулочних виробів, переважно до продукції зі смаком горіхів, мигдалю, меду та шоколаду.
Борошно із солодкого каштана використовували вже в давньої Італії як конкурент пшеничного борошна. У Франції є звичайним інгредієнтом хлібобулочних виробів.
Борошно солодкого каштана не спричиняє загострення хворим на хронічний гастрит.
В оригінальному пакованні зберігати в сухому та прохолодному місці, після відкриття — у холодильнику за температури 0-4°C .
Щодо глікемічного індексу борошна зернових культур ( пшениця — 82, борошно білого риса - 95 и т.д.) у у борошна солодкого каштана тільки 65.
Склад: 100% солодкий каштан
Усереднена харчова цінність (100 гр продукта):
- Білки: 6,3 гр
- Жирир: 3,7 гр
- Харчові волокнаt: 10,5 гр
- Вуглеводи: 70 гр
- Калорійність:1185,2 kJ/ 282,4 kcal
- Ціна: 11 940 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Паковання 10х500г.