Кокосове борошно виготовлена з сушеної і знежиреної м'якоті горіхів кокоса : отримують без хімічної обробки за допомогою холодного видавлювання кокосової олії з м'якоті, охолоджувач висушують і вибілюють на борошно.
У результаті виходить чиста продукція, збагатить клітковиною і вітамінами.
Застосовується в кулінарії.
- Калорійність кокосового борошна є вкрай низькою.
- текстура схожа на пшеничне борошно;
- Низький вміст вуглеводів , ідеально підходить для випікання хліба та кондитерських виробів. Усвоюваних вуглеводів містить менше, ніж будь-яка інша борошно ;
- чудове джерело білка;
- не містить глютену (клейковину) та лактози;
- чудово застосовується в програмах щодо зниження ваги через високий вміст клітковини, яка сприяє розвитку почуття ситості ;
- У 100 г продукту міститься 38% волокон (клітинки) , яка , порівнюючи з іншими муками, висока і сприяє у такий спосіб гарний травленню ;
Середня поживна цінність (100 г)
Енергії: 223 ккал / 914 кДж
Білки: 19 гр
Вуглеводи: 14 гр
Жири: 10 г
Волокна : 38 гр
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 250 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Паковання 10х500г.