Продавець интернет-магазин "Sweet Life" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
80 відгуків
интернет-магазин " Sweet Life "
+380665633799
+380665633799
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Марципан

Марципан – пластична мигдальний маса, готова до вживання. Марципан застосовується для покриття поверхні тортів і ліплення сьедобных прикрас. Марципан легко забарвлюється харчовими барвниками в різні кольори, легко формуються і ідеально підходить для створення навіть складних фігур.Марципан застосовується також для приготволения начинки праліне.

Марципан є кондитерською сировиною, який виготовлений з обсмаженого бланшованого тертого мидаля і цукру.

Марципан буває 1-разовий ( 1:1), 2-х разовий ( 2:1) і 3 х-разовий ( 3:1), де цифри дробового числа означають співвідношення цукру до мигдальної муки.

Чим менше число, тим менше в ньому цукру і марципан тим темніше.

Марципан 1:1с співвідношенням 1 частини цукру до 1 частини мигдалю називають «делікатесним марципаном». Він термостабільний через відносно низький вміст у ньому цукру. Застосовується як начинка в кондитерські вироби, шоколадні цукерки і десерти.

Марципан 2:1 з співвідношенням частки 2 частини цукру до 1 частини мигдалю називають «десертним марципаном» . Застосовується такий марципан для покриття тортів, для ліплення квітів і інших фігур.

Марципан 3:1 з співвідношенням 3 частини цукру до 1 частини мигдалю називають «декоруючих марципаном». Застосовується для покриття тортів, ліплення фігур.

Забарвлення марципан

Марципанові маси легко забарвлюються в будь-який колір і відтінок. При цьому краще використовувати харчові порошкоподібні барвники або рідкі барвники на этиленовом спирті.

При этом порошок –краску необходимо развести этиленовым спиртом 96% до получения нужного оттенка и плотности . Раствор добавить в марципановую массу и тщательно перемешать. Не переживайте, спирт испаряется во время работы с марципаном!

Марципан желательно окрасить в нужный цвет пару дней до того, как Вы хотите его использовать.

Работа с марципаном

Готовая марципановая масса может показаться твердым на ощупь. Поэтому перед применением нужно размять руками ,чтобы получить мягкую массу ,которая легко формируется.

Раскатать марципан для обтяжки можно на доске, посыпанной сахарной пудрой.

Посипати поверхню потрібно тонким шаром. Велика кількість цукор-пудри може отвердить марципан, розкачане полотно може полопати . У таких випадках можна у масу додати пару крапель олії.