Шоколад термостабільний
Можливо, кожного кондитера і пекаря заінтригував цікавий питання гурманів і любителів шоколаду : чи можна вносити шоколад в тісто до випічки?
Так! Багаторічний досвід і знання в області кондитерства і хлібопечення виробників шоколаду чорного термостабільного гарантують відмінний результат.
Термостабільний шоколад дає нам унікальну перевагу - комбінувати смак і зовнішній вигляд випеченого виробу зі смаком і шматочками ароматного шоколаду.
Натуральний термостабільний чорний шоколад використовується для додавання в кондитерські вироби,круасани,булочки,мафіни перед випічкою, може змішуватися з кремом, бісквітної крихтою.У процесі випічки не тане,тільки пом'якшується зберігаючи форму і аромат.
Переваги термостабільного шоколаду полягають у високому вмісті натурального темного шоколаду ( високим вмістом какао),простотою у використанні, стійкістю до розморожування і заморожування.
В нашому асортименті є шоколады термостабільні у формі паличок ,крапель і дисків різної калібрування.
- Шоколад чорний Dawn Choco Chank термостабільний кубиками 3.75 кг/паковання4 540 ₴/упаковкаПід замовлення
- Шоколад молочний Dawn Choco Chank термостабільний кубиками 3.75 кг/паковання4 540 ₴/упаковкаПід замовлення
- Шоколад білий Dawn Choco Chank термостабільний кубиками 3,75 кг/паковання4 540 ₴/упаковкаПід замовлення
- Шоколад чорний N-E Choco Chips термостабільний краплями 2 кг/паковання1 220 ₴/упаковкаПід замовлення
- Шоколад термостабільний краплями середніми (L) Callebaut 2.5 кг/паковання3 070 ₴/упаковкаПід замовлення
- Шоколад термостабільний краплями маленькими (M) Callebaut 10 кг/паковання10 870 ₴/упаковкаПід замовлення