Покращувачі кондитерських і хлібобулочних виробів
Покращувачі кондитерських і хлібобулочних виробів - це сукупність інгредієнтів для кондитерської та хлібопекарської промисловості. В дану групу включені :
- емульгатори для поліпшення якості випічки борошняних кондитерських виробів,кондитерських кремів і морозива для застосування на великих і малих виробництвах при використанні різних методів змішування;
- стабілізатори для кондитерських кремів, вершків і сиру ,що забезпечують агрегативну стійкість інгредієнтів (здатне протистояти їх змішування), що поліпшують зовнішній вигляд і сприяють тривалому збереженню продуктів харчування; Застосування подібних речовин дозволяє поліпшити зовнішній вигляд продуктів (консистенцію, текстуру), смакові характеристики і підвищити стійкість їх зберігання;
- загусники -влагоудержатели, які при застосуванні збільшують в'язкість харчових продуктів, створюють желеподібну структуру мармеладних виробів і цукерок з желейними корпусами, стабилизируютя джеми,фруктові начинки ,свіжі і консервовані фрукти при використанні їх у хлебопекарском і кондитерському виробництві;
- розпушувачі для випічки бездріжджового хліба, кексів та інших кондитерських виробів;
-поліпшувачі хлібобулочних виробів (комплексні поліпшувачі та покращувачі якості борошна), які підвищують якісні показники продуктів,які сприяють підвищенню виходу готової продукції,зниженню собівартості сировини,і, отже, збільшенню прибутку на готову продукцію.
- Новинка
- Протектор проти черствіння випічки CSM Backtivat Frishe Plus 10 кг/відро3 780 ₴/упаковкаПід замовлення