Какао
Какао — порошкообразный тертый продукт переработки семян-бобов шоколадного дерева.
Полезные свойства какао издавна ценились учеными и гурманами.
Название «Theobroma» – «пища богов», было присвоено дереву какао знаменитым естествоиспытателем Карлом Линнем.
Для приготовления порошка какао, обжаренные и очищенные семена сначала измельчают, и отжимают из них часть масла какао, а затем окончательно измельчают до порошкообразного состояния.
Какао, так же, как и все шоколадные продукты, обладает сложным химическим составом, содержит не только вкусовые, но и питательные вещества.
Виходячи зі складу ,який містить тонізуючі речовини ( кофеїн і теобромін), антидепресанти ( фенилэфиламин)і антиоксиданти(флавоноїди), какао має удидивительную здатність покращувати настрій і підвищувати життєвий тонус, працездатність, стимулювати розумову діяльність і вироблення "гормону радості-ендорфіну.
Какао застосовується в кондитерській, хлібопекарській і молочної промисловості.
В нашому асортименті Ви знайдете какао-порошок з вмістом жирів від 10% до 24% . Знежирені какао ідеально підходять для ароматизованої кондитерською та пекарською продукції, для виготовлення хлібобулочних виробів, для ароматизованих шоколадних кремів і глазурей, шоколадних начинок і різноманітною вафельної продукції.
Какао з більшою жирністю рекомендуємо для виготовлення високоякісної шоколадною та молочної продукції, для морожених і десерти, високоякісних кондитерських виробів, для напоїв і кондитерських кремів .
- Какао DE ZAAN Carbon Black Premium алкалізований 10-12% 1 кг/паковання1 120 ₴/упаковкаПід замовлення