Фруктові Начинки термостійкі
Фруктові начинки термостійкі застосовуються в кондитерстве і хлібопічці для виготовлення пряників,різних видів печива,мафінів,круасанів,кексів,рулетів та інших борошняних виробів.Звичайні фруктові продукти ( повидла,джеми,варення) при випіканні киплять і розтікаються,вбираються в тісто і підгорають.
Термостабільні фруктові начинки містять інгредієнти і термостабилизирующие добавки, які дають можливість зберігати свої властивості при звичайних умовах випікання до 200ºС без додавання яких-небудь додаткових компонентів.
Для виготовлення фруктових начинок використовуються свіжі або заморожені фрукти і ягоди з додаванням цукру. В середньому вміст фруктової маси коливається від 35 до 76 %.
Начинки мають пластичною консистенцією і приємним яскраво вираженим смаком і ароматом натуральних ягід і фруктів.
Термостабільні фруктові начинки стійкі до заморожування і відтавання до – 18С. При цьому вони не кристалізуються, не змінюється їх смак, колір і консистенція.
Використання різноманітних термостабільних фруктових начинок нашої компанії дає можливість кондитерам і пекарям кардинально розширити асортимент своєї продукції.