Продавець интернет-магазин "Sweet Life" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
80 відгуків
интернет-магазин " Sweet Life "
+380665633799
+380665633799
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Магнітні полікарбонатні форми для шоколаду і лолипоп

Форми полікарбонатні для цукерок з магнітним дном

Нові форми для цукерок від компанії Модекор відкривають унікальні можливості у виробництві і оформленні шоколадних цукерок.

Форма з полікарбонату дозволяє виготовляти цукерки за традиційною технологією, в тому числі на конвеєрних лініях з можливістю додавання різноманітних начинок. У теж час, завдяки знімаючих магнітному дну, форма Модекор дозволяє використовувати переказні листи і зробити цукерку з малюнком на поверхні.

Нанести малюнок до цього було можливо тільки при ручному глазировании цукерок, що робило цукерки нерівними і не акуратними. Цукерки з нових форм Модекор виходять з чіткими і рівними краями, кожна цукерка ідентичного розміру і оригінального дизайну.

Переваги

  • З однієї форми виходить відразу велику кількість виробів
  • Отримані вироби не потребують додаткового декорування
  • Зручні в роботі
  • Дозволяють самостійно виготовити цукерки з будь-якою начинкою
  • Вносять різноманітність в асортимент

Технологія приготування
Форму роз'єднати, на дно укласти переказний лист, охолодити. Переказний лист має відповідати розміру дна форми. Перевірте, що лист лежить переказним малюнком у бік, куди буде заливатися шоколаду. В охолоджену форму залити темперований шоколад, потримати у формі 1-3 хвилини, вилити надлишки шоколаду, зачистити поверхню форми металевим або пластиковим шкребком, не дряпаючи поверхню. Таким чином, отримуємо корпус цукерки. Операцію можна повторити кілька разів для досягнення необхідної товщини стінки (корпус не повинен бути дуже тонким). Потім за допомогою кондитерського мішка заповнити корпус начинкою, верх залити шоколадом. Охолодити форму протягом 15-20 хвилин, дістати з холодильника і витягти декор з форм, легким постукуванням.

Для того щоб цукерки легко извлеклись з форми, вона повинна бути дуже добре охолоджена.

Без необхідності не слід мити форму, так як жирова плівка, що утворюється на ній, сприяє легкому отримання цукерок. Після роботи форму зачищають за допомогою кондитерського скребка. Якщо все-таки необхідність у вологій обробці виникла, робіть це заздалегідь. Після миття форму необхідно ретельно просушити. Не допускається використання вологої форми, так як волога може впливати на отримання виробів з форми, а так же зовнішній вигляд цукерок.

Догляд
При митті форм не потрібно використовувати обертальні предмети і миючі засоби. Ополіскування під струменем теплої води є оптимальним, оскільки довговічність збереження властивостей, безпосередньо залежить від обережності поводження з формами. Не можна використовувати гарячу воду з температурою вище 50оС.