Виробник:Aromatic AB, P.O. Box 44040, S-100 73 Stockholm, Швеція
Емульгатор пастоподібний «COLCO» — універсальний, композиційний емульгатор для поліпшення якості випікання борошняних кондитерських виробів, кондитерських кремів і морозива. Може застосовуватися як на великих, так і малих виробництвах під час використання різних типів міксерів і методів змішування.
|
||
Переваги: - скорочення часу збивання бісквітного тіста з 40 хв до 2-3 хв; - скорочення рецептурної закладки: меланжа до 50%; - забезпечення рівномірного розподілу жиру в тісті; - максимальне аерування тіста, отримання ніжної, пористої структури готових виробів; - збільшення об'єму виробів, запобігання осіданню після випікання; - продовження свіжості, м'якості та терміну придатності продукції; - підвищення міцності, поліпшення хрустких властивостей вафель; — забезпечення швидкого збивання й отримання пишного стійкого крему. |
||
Спосіб застосування: Бісквіти, кекси: емульгатор вноситься, змішується і збивається одночасно з компонентами 2-8 хвилин; Печиво: емульгатор вноситься під час приготування емульсії; Вафлі: емульгатор вноситься одночасно з усіма компонентами; Крем кондитерський: емульгатор змішати з іншими компонентами та збивати приблизно 10 хвилин. |
||
Дозування: Бісквіт для торта Бісквіт для рулету Кексы Вафли Печиво цукрове Креми Морозиво |
1,9 – 2,0% (до маси тіста) |
|
|
моно- та дигліцериди жирних кислот E471 натуральний апельсиновий ароматизатор сорбитол Е420 етиловий спирт вода |
|
Умови зберігання: |
|
|
Срок годности: |
1 рік у разі дотримання умов зберігання. |
|
Паковання: |
10 кг, 50 кг поліетиленові відра та бочки |
|
Органолептичні властивості: |
|
|
Зовнішній вигляд Запах і смак |
пастова маса світло-бежевого кольору нейтральний |
|
Фізико-хімічні показники: |
|
|
Вміст сухих речовин (%) PH (10% раствор) Кислотне число (мг КОН/г, макс) Вміст жиру (%) Вміст золи (%) Йодне число Кількість омилення (мг КОН/г) Збивний об'єм (г/л) |
>33 10,1 ± 0,3 <2 31 <2 <1 53+5 340 ± 40 |
|
Енергетична цінність на 100 г (кДж/Ккал):
Харчова цінність на 100 г: |
1250/310 |
|
Білки (г) Жири (г), з яких поліненасичені (г) насичені (г) Вуглеводи (г), з яких сахалоспіри (г) Спирт (г)
|
0 31 0 31 4,5 4,5 2,5
|
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Швеція |
- Ціна: 7 190 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пластмасове відро 10 кг.