Продавець интернет-магазин "Sweet Life" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
68 відгуків
+380 (66) 563-37-99
интернет-магазин " Sweet Life "
Кошик

Емульгатор пастоподібний COLCO 10 кг/відро

7 190 /упаковка

  • Під замовлення
clockВідправка з 07 травня 2024
Емульгатор пастоподібний COLCO 10 кг/відро
Емульгатор пастоподібний COLCO 10 кг/відроПід замовлення
7 190 /упаковка
+380 (66) 563-37-99
Viber, Watsap
+380 (66) 563-37-99
Viber, Watsap
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Виробник:Aromatic AB, P.O. Box 44040, S-100 73 Stockholm, Швеція

Емульгатор пастоподібний «COLCO» — універсальний, композиційний емульгатор для поліпшення якості випікання борошняних кондитерських виробів, кондитерських кремів і морозива. Може застосовуватися як на великих, так і малих виробництвах під час використання різних типів міксерів і методів змішування.


Сфера застосування: бісквіт, рулети, кекси, печиво, пряники, вафлі, креми, морозива.

Переваги:

- скорочення часу збивання бісквітного тіста з 40 хв до 2-3 хв;

- скорочення рецептурної закладки: меланжа до 50%;

- забезпечення рівномірного розподілу жиру в тісті;

- максимальне аерування тіста, отримання ніжної, пористої структури готових виробів;

- збільшення об'єму виробів, запобігання осіданню після випікання;

- продовження свіжості, м'якості та терміну придатності продукції;

- підвищення міцності, поліпшення хрустких властивостей вафель;

— забезпечення швидкого збивання й отримання пишного стійкого крему.

 

Спосіб застосування:      

Бісквіти, кекси: емульгатор вноситься, змішується і збивається одночасно з компонентами 2-8 хвилин;

Печиво: емульгатор вноситься під час приготування емульсії;

Вафлі: емульгатор вноситься одночасно з усіма компонентами;

Крем кондитерський: емульгатор змішати з іншими компонентами та збивати приблизно 10 хвилин.

Дозування:         Бісквіт для торта

                               Бісквіт для рулету

                               Кексы

                               Вафли

                               Печиво цукрове

                               Креми

                               Морозиво

1,9 – 2,0% (до маси тіста)
0,7-0,8% (до маси тіста)
0,7-0,8% (до маси тіста)
0,5% (до маси тіста)
1,3 – 1,5% (до маси тіста)
0,8-1,0% (до маси тіста)
1,2 — 2,0% (до маси тіста)


Склад:

 

моно- та дигліцериди жирних кислот E471
ефіри полігліцерину та жирних кислот Е475

натуральний апельсиновий ароматизатор

сорбитол Е420

етиловий спирт

вода

 

Умови зберігання:

 
у прохолодному місці в щільно закритій тарі

Срок годности:

1 рік у разі дотримання умов зберігання.

Паковання:

10 кг, 50 кг поліетиленові відра та бочки

Органолептичні властивості:

 

Зовнішній вигляд

Запах і смак

пастова маса світло-бежевого кольору

нейтральний

Фізико-хімічні показники:

 

 

Вміст сухих речовин (%)

PH (10% раствор)

Кислотне число (мг КОН/г, макс)              

Вміст жиру (%)

Вміст золи (%)

Йодне число

Кількість омилення (мг КОН/г)

Збивний об'єм (г/л)

>33

10,1 ± 0,3

<2

31

<2

<1

53+5

340 ± 40

 

Енергетична цінність на 100 г (кДж/Ккал):

 

Харчова цінність на 100 г:

1250/310

Білки (г)

Жири (г), з яких

                поліненасичені (г)

                насичені (г)

Вуглеводи (г), з яких

                сахалоспіри (г)

Спирт (г)

 

0

31

0

31

4,5

4,5

2,5

 

 

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникШвеція
Інформація для замовлення
  • Ціна: 7 190 /упаковка
  • Спосіб упаковки: Пластмасове відро 10 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner