Цукрова маса —фондант застосовується для покриття поверхонь кондитерських виробів.
СПЕЦІФІКАЦІЯ |
|
Назва продукту Артикул No Виробник |
Промисловий фондант К0200 Göteborgs Food Budapest Zrt |
Інгредієнти Використовувані добавки |
цукор, вода, сироп глюкози немає |
Органолептичні характеристики |
колір: білий або жовтувато-білий смак, запах: солодкий, без сторонніх запахів і смаків (допустимо присмак вареного цукру) консистенція: м'яка,пластична маса,тає в роті та має відчуття гладкості |
Фізико-хімічні параметри |
вміст сухих речовин 86-90% |
Харчова цінність на 100 г готового продукту
Енергетична цінність |
білки :0гр вуглеводи: 88,0 г повний вміст цукру хв.86,0 г редук.сахар у формі глюкози макс.14m/m% харчові волокна 0 г жири: 0гр Na: 0 г Вміст золи: макс.0,1г 1,496 KJ |
Рекомендація щодо застосування |
У кондитерстві (для глазурування тортів), у виготовленні м'яких цукерок або дсесерів (наприклад вишня з коньяком у шоколаді). Перед застосуванням рекомендується енергет до температури 45-50 °C (темперувати), водночас консистенція стає м'яким і легко перемішується топінгами,пастами або фруктовими наповнювачами. Перевага в тому, що не липне через маленький вміст інвертованого цукру. Фондант не нагрівати вищий +75 °C. |
Способ упаковки
Спосіб перевезення |
картонна упаковка з внутрішнім поліетиленовим мішком 20 кг. 20 кг ±1,5% (640 кг/піддон) за температури макс.+23oС |
Спосіб зберігання
Термін придатності |
за температури макс.+23oС, відносної вологості макс.70% 6 місяців від дати виготовлення (в закритій, несправній упаковці) |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Швеція |
- Ціна: 3 130 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Картонна коробка з внутрішнім п/е мішком 20 кг.