Шоколад термостабільний білий кубиками Callebaut 10 кг/паковання
12 140 ₴/упаковка
- Під замовлення
Кубики шоколадні термостабільні Callebaut Chunks CHD-CU-18Vo2NV-552 з бельгійського білого шоколаду 19,9% .
Використовується для оформлення та прикрашання тортів, тістечок, десертів, для додавання в тісто. У разі випікання має властивість пом'якшуватися й не розплавлятися. Може змішуватися з кремом, бісквітною крихтою.
Переваги: високий вміст натурального темного шоколаду; простота використання; блискітливий ефект;
стійкий до заморожування, розморожування та випікання; багатоцільовий продукт; продукт повністю готовий до використання.
Склад: цукор,као маса, какао-паста, емульгатор — соєвий лецитин, натуральна ваніль.
Вміст сухого какао мінімум 19,90%.
Слідами може містити сироватковий білок.
Спосіб зберігання: за температури 12-20 градусів С у захищеному від світла та тепла місці.
Термін придатності вказаний на пакованні.
Основні | |
---|---|
Тип шоколаду | Білий |
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 12 140 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Паковання 10 кг.