Шоколад термостабільний краплями середніми (L) Callebaut 2.5 кг/паковання
3 070 ₴/упаковка
- Під замовлення
Шоколад термостабільний краплями середніvb (L) Сallebaut VH-9401-552 з бельгійського чорного шоколаду 48,0%
Використовується для оформлення та прикрашання тортів, тістечок, десертів, для додавання в тісто. У разі випікання має властивість пом'якшуватися й не розплавлятися. Може змішуватися з кремом, бісквітною крихтою.
Переваги: високий вміст натурального темного шоколаду; простота використання; блискітливий ефект;
стійкий до заморожування, розморожування та випікання; багатоцільовий продукт; продукт повністю готовий до використання.
Склад: цукор,као маса, какао-паста, емульгатор — соєвий лецитин, натуральна ваніль.
Вміст сухого какао мінімум 48,0%.
Слідами може містити сироватковий білок.
Спосіб зберігання: за температури 12-20 градусів С у захищеному від світла та тепла місці.
Термін придатності вказаний на пакованні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 3 070 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Упаковки 2,5кг .