Продавець интернет-магазин "Sweet Life" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
80 відгуків
интернет-магазин " Sweet Life "
+380665633799
+380665633799
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Шипшини порошок 0,5 кг/ упаковка

органик
  • Під замовлення, 10 днів

550 грн./упаковка

+380665633799
Viber, Watsap
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Шипшини порошок 0,5 кг/ упаковка
Шипшини порошок 0,5 кг/ упаковкаПід замовлення, 10 днів
550 грн./упаковка
+380665633799
Viber, Watsap
Купити

Опис

Шипшина є прекрасним лікарським засобом – насамперед за рахунок вмісту в ньому великої кількості аскорбінової кислоти (вітаміну С) в кількості не менш як дві десятих відсотка. Також до його складу входять і такі корисні речовини, як цукру, вітамін Р і й різні органічні речовини.

Зазвичай використовують свіжі або висушені ягоди шипшини, останні часто застосовують для приготування настоїв, соків, відварів, чаю і багато чого іншого. Приготований чай з шипшини має безліч корисних властивостей: насамперед він допомагає зняти запалення, служить для тонусу і зміцнення організму, допомагає при склеротичних захворюваннях, а також нормалізує процеси обміну, діяльність серцево-судинної системи, печінки і шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на нервову систему.

Краще всього використовувати шипшина, зібраний до настання легких холодів, так як нехай і злегка, трохи підмерзли ягоди втрачають свою лікувальну силу. Далі зібрані ягоди висушують за допомогою печі (температура від 90 до 100 градусів, але спостерігаючи, щоб ягоди не підгоріли) або з допомогою сушарки. Якщо все зроблено вірно, ягоди стануть жовтуватого або темно-червоного, бордового кольору. Тримати ягоди у спеціальних мішечках або банці, закритій кришкою, можна року два максимум. Також можна застосовувати квіти шипшини, набираючи їх, коли цвітуть, і висушуючи як будь-які інші квіти, а потім наполягати. Даний засіб покращує стан шкіри.

Корисні властивості шипшини

Корисні властивості шипшини є незаперечним фактом. Відомо, що ягоди рослини містять велику кількість аскорбінової кислоти (або вітаміну С), кількістю від чотирьох до шести відсотків, а іноді і близько вісімнадцяти відсотків, крім цього, в насінні шипшини є вітамін Е, а в ягоди, крім аскорбінової кислоти, входять і такі вітаміни як В, До, Р (також званий рутином), каротин і т. п.

У рослині виявлено велику кількість корисних речовин: до вісімнадцяти відсотків цукру, до однієї цілої і восьми десятих відсотка яблучної кислоти і до двох відсотків лимонної, більше трьох відсотків пектинів і більше чотирьох відсотків дубильних речовин, а також багато інші речовини – залізо, кальцій, солі калію, фосфор, магній, марганець, ефірну олію, лікопін і т. п. За вмістом вітаміну C шипшина випереджає навіть чорну смородину, причому в десять разів, а також лимон – у п'ятдесят разів.

Крім того, ягоди шипшини є відмінним бактерицидним засобом. Найбільший вміст вітаміну С (аскорбінової кислоти) припадає на східну і північну частини лісового сектора, як і вміст дубильних речовин.

Шипшина служить також для зняття запалення, є хорошим сечогінним і жовчогінним засобом, покращує функцію шлунково-кишкового тракту. Великим плюсом є те, що при всьому цьому не виявляється негативного впливу на тканини нирок. Міститься в шипшині вітамін С позитивно впливає на більшість окисно-відновних реакцій організму. Ще одним його плюсом є здатність гальмування відкладень в кровоносних судинах атероматозних мас, а також завдяки шипшині зменшується кількість холестерину в крові і призупиняється поширення захворювання атеросклероз.

Міститься в шипшині каротин позитивно позначається на імунітеті організму, вітамін До покращує згортання крові і допомагає у формуванні протромбіну, вітамін Р зміцнює капіляри, а також допомагає в найкращому засвоєнні вітаміну С, вітаміни В2 і В1 впливають на кровотворні органи, допомагають у синтезі зорового пурпуру та відіграють роль в формуванні жовтого ферменту.

Застосування шипшини

Існують сиропи, порошок, настій і екстракт шипшини. Їх використовують:

· при недокрів'ї;

· при атеросклерозі;

· для позбавлення від проблем з травленням, при захворюваннях колітом і гастрит, а також при виразці шлунка;

· при зниженій секреції шлунка;

· при кровотечах матки;

· у разі захворювань жіночих органів;

· при збої в кровотворенні;

· для підвищення загальної активності організму за рахунок великої кількості вітамінів;

· при повільно затягивающихся ранах;

· при загальному виснаженні або недокрів'ї;

· при виразці дванадцятипалої кишки;

· при повільному зрощенні кісток;

· при малярії;

· при хронічних або інших формах хвороб кишечника або печінки і т

Характеристики

Основні
Країна виробникВ'єтнам

Інформація для замовлення

  • Ціна: 550 грн./упаковка
  • Спосіб упаковки: Упаковка 0,5кг