Чорний шоколад термостабільний VELICHE дисками
Використовується для оформлення та прикрашання тортів, тістечок, десертів, для додавання в тісто. У разі випікання має властивість пом'якшуватися й не розплавлятися. Може змішуватися з кремом, бісквітною крихтою.
Переваги: високий вміст натурального темного шоколаду; простота використання; блискітливий ефект;
стійкий до заморожування, розморожування та випікання; багатоцільовий продукт; продукт повністю готовий до використання.
Склад: цукор,као маса, какао-паста, емульгатор — соєвий лецитин, натуральна ваніль.
Вміст сухого какао мінімум 44,00%.
Слідами може містити сироватковий білок.
Спосіб зберігання: за температури 12-20 градусів С у захищеному від світла та тепла місці.
Термін придатності вказаний на пакованні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Австрія |
Тип шоколаду | Чорний |
- Ціна: 1 550 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Картонна коробка 5 кг/