Маргарини для кондитерських кремів
Маргарини для кондитерських кремів широко поширені в кондитерському виробництві.
Маргарин для кремів при кімнатній температурі знаходяться в твердому стані, пластичні і володіють приємним смаком і запахом масла.
Вони містять спеціальні емульгатори,дозволяють збільшити обсяг взбиваемой маси в два рази. Завдяки цьому креми будуть мати легку,повітряну консистенцію зберігаючи обсяг тривалий час і ніжний вершковий смак.
в виде галереив виде списка
- Маргарин для кондитерських кремів Gold Cup Chanty 80% 10 кг/завушування3 680 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин для кондитерських кремів Univer Senna Delikat 80% 10 кг/упівка2 790 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин для кондитерських кремів WESTFALIA Goldfrisch Supercreme 80% 4x2,5кг/вудавка2 580 ₴/упаковкаНемає в наявності