Цукрові глазурі
Цукрова глазур або помадка — м'яка маса , що складається з цукру і води, що містить не менше 78 % сухих речовин. Дуже красиво виглядає не просто залитий рівне верх, а художньо стікає по стінках паски або кексу цукрова глазур. Сама вона рідко стікає красиво, їй треба допомогти. Вибирайте місце, де вам здається доречним патьок, і куточком лопатки направляєте помадку, щоб вона стікала саме туди, куди вам хочеться. Якщо вмочити лопатку в помадку і знову притулити куточок туди, куди ви намітили, патьок стане більше за рахунок додаткової порції помадки, яка стече з лопатки.
Правильно зварений і нанесена помадка глянцева, блискуча, ніжна, легко ріжеться ножем, але в той же час не прилипає до рук. Якщо залишити паска з такою помадкою просто на столі — за ніч помадка висохне, стане матовою. Це менш красиво, але куди краще переносить транспортування.
В асортименті нашої компанії Ви знайдете цукрові глазурі європейської якості:
- цукрові глазурі холодного застосування, без додаткових турбот і роботи;
-цукрові глазурі-напівфабрикати, які потребують попередньому нагріванні.