Маргарини та замінники молочних жирів
Замінники молочних жирів- це жири та масла , отримані з різних частин рослин і складаються в основному (на 95-97%) з тригліцеридів вищих жирних кислот.
Основним джерелом рослинних олій є різні олійні культури. Найбільш поширеними рослинними маслами є соняшникова, оливкова, масло какао, рапсове, льняне , пальмова олія.
Склад жирних кислот рослинних жирів розрізняється в залежності від виду рослини.
Основна відмінність рослинного жиру від тварини – більший вміст ненасичених жирних кислот (насамперед олеїнова і лінолева). При виробництві замінників молочних жирів регулюється кількість насичених жирних кислот очищенням від масел,що дозволяє домогтися неитрального смаку готового продукту.
Застосування замінника молочного жиру забезпечує пластичність виробу,економічний у використанні.Використовується при виробництві масел,сметани,морозива,вершків і в кондитерських виробах.
- Маргарин листовий для листового тіста листовий 80% Meister Extra 10 кг/паковання3 010 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин Lситовий для листового тіста Wiener ZIEH 80% 10 кг/паковання2 400 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин scтовий для шаруватого тіста Melange ZIEH 80% 10 кг/паковання3 580 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин для кондитерських кремів Gold Cup Chanty 80% 10 кг/завушування3 850 ₴/упаковкаПід замовлення
- Маргарин для кондитерських кремів Univer Senna Delikat 80% 10 кг/упівка2 920 ₴/упаковкаПід замовлення