Продавець интернет-магазин "Sweet Life" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
68 відгуків
+380 (66) 563-37-99
интернет-магазин " Sweet Life "
Кошик

Спеції і прянощі

СПЕЦІЇ додають у їжу в процесі приготування для того, щоб посилити смак, зробити його солодким, солоним або гострим.

ПРЯНОЩІ — це, власне, те, що ми помилково називаємо "спеціями", а саме — ароматні листя, коріння, плоди. Загалом, все, що росте. Крім апетитного запаху, вони можуть надавати їжі гострий, терпкий або гіркий смак. Більшість прянощів — за сумісництвом лікувальні трави. Вони пригнічують ріст і розвиток бактерій, активізують виведення шлаків з організму. До прянощів ми відносимо і деякі городні рослини (цибуля, часник та ін), і зелень.

Використання спецій:

 Аніс: телятина, варена риба, запечена картопля, варена морква, салатний соус з кислого молока, салат з капусти, салат, хліб, кекси, печиво, напої.

Базилік: свинина, фрикадельки з печінки, маринади, бройлер запечений, бройлер тушкована, риба з прянощами, томатний суп, овочеві супи, макаронний суп з овочами, разл. тушковані овочеві бдюда, фаршировані овочі, страви з помідорів, омлет, салатні соуси з раст. масла і сметани, овочеві салати, овочеві пироги.

Білий перець горошок: відварне м'ясо, відварний язик, тушковані м'ясні страви, відварна курка і відварений бройлер, оселедець в пряному соусі, свежепросоленная риба, рибні, овочеві, курячі супи, тушковані овочеві страви, оцтові консерви.

Білий перець мелений: страви з м'ясного фаршу, печеня, відбивні, котлети, шніцель, м'ясні соуси, печінкові фрикадельки і соуси, бройлер печена, смажена тушкована і запечена риба, овочеві і рибні супи, фаршировані овочі, тушковані овочеві страви і овочеві запіканки, омлет, сирний суп і соус, сирне суфле, французький салатний соус, кисломолочний салатний соус, майонез, овочеві, рибні і, ракові салати, м'ясні салати, м'ясні, овочеві та рибні пироги.

Гвоздика: запіканка з печінки, кров'яні страви, прикраса окосту, оселедець в пряному соусі, морквяні й брюквенные запіканки, оцтові консерви, фруктовий салат, десергы з бананів і яблук, пряний тістечко, печиво, напої.

Запашний перець: м'ясні биточки, карельське спекотне, жирні м'ясні страви, кров'яні страви, дичину, холодець, відварна курка і бройлер, відварна риба в'ялена тріска, оселедець в пряному соусі, м'ясний, рибний суп, капусняк, тушковані овочеві страви, пряники.

Материнка звичайна: свинина, яловичина і баранина, гриль-м'ясо, маринади, соус для спагетті, бройлер запечений, гриль-бройлер, гриль-риба, овочеві супи, макаронний суп з овочами, страви з помідорів, тушковані овочеві страви і овочеві запіканки, омлет, страви з бринзи, кисломолочні і соуси з раст. масла для салатів, овочеві салати, грецький салат, піца, овочеві пироги.

Зелена цибуля: м'ясний фарш (запечений), соус з м'ясного фаршу, білий соус, топлене масло варена, тушкована і смажена риба, риба запечена, овочеві, рибні і супи з м'ясним фаршем, страви з помідорів, тушковані овочеві страви і овочеві запіканки, омлет і сирний соус, кисломолочні салатні соуси, овочеві, яєчні, рибні і салати з креветками, овочеві і рибні пироги.

Зелений перець: печеня, біфштекси і відбивні, котлети, шніцель, м'ясний фарш, запечений та м'ясні соуси, бройлер печена, смажена, тушкована і запечена риба, рибні, овочеві, сирні супи, гушеные овочеві страви і овочеві запіканки, омлет і рулет з омлету, сирний соус і сирне суфле, страви під сиром, рослинно-масляні і кисломолочні салатні соуси, овочеві і рибні салати, рибні, овочеві та м'ясні пироги.

Імбир: печеня і відбивні зі свинини, котлети, смажене порося, східна курка або бройлер, бройлер медовий, китайська риба, китайські супи з свинини і курки, китайські овочі, фруктовий салат, десерти з яблук, груш і бананів, кекси, печиво, суфле.

Cayenne перець: гуляш, страви з м'ясного фаршу, свинина, паелла, рісотто, гриль-бройлер, овочевий суп, юшка, суп з раків, страви з квасолі, іспанський омлет, салатний соус з раст. олії, овочеві салати і салати з яйцем.

Кардамон: різні булочки, десерти з яблук, кава, ванільне морозиво.

Карі: східні страви з свинини і яловичини, китайські биточки, білий соус, разл. страви з курки бройлера і, паелла, китайська риба, суп з курки бройлера і, страви з рису, салатний соус з кислого молока, овочеві салати, салат з курки, пиріг з курки і бройлера.

Кервель: свинина та яловичина, бройлер печений і тушкована, риба відварна, картопляний суп з цибулею-пореєм, овочеві супи, цибульний суп, суп з макаронів і овочів, відварна морква, гарбуз, страви, баклажани, страви з тушкованими овочами, омлет, сирний соус, салатний соус з раст. масла і кисляку, овочеві салати, піца, овочеві пироги.

Кориця: грецька запіканка з баклажанів і м'ясного фаршу, вослочная курка і бройлер, смажені баклажани, дрочена, сирник, фруктовий салат, супи на десерт, киселі, ізюмні і сливові десерти, яблучні десерти, тістечка, коричні булочки, рисова каша, кисле молоко.

Куркума: свинина, риба, курка, разл. страви з рису.

Лавровий лист: печеня, лушеное м'ясо, бульйон, відварний язик, відварна курка і бройлер, відварна риба, оселедець в пряному соусі, м'ясні, рибні та овочеві супи, оцтові консерви, лущені баклажани з фаршем, тушковані овочеві страви.

Лимонний перець: тушковані м'ясні страви, м'ясні соуси, біфштекси, шніцелі і відбивні котлети, бройлер запечений, тушкований, бройлер, смажений бройлер, смажена, варена і запечена риба, овочеві і рибні супи, варені овочі, тушковані, овочеві страви і овочеві запіканки, страви під сиром, омлет і яєчно-молочні запіканки, рослинно-масляні та салатні соуси з сметани, овочеві, рибні салати, салати з креветок і раків, овочеві, рибні і м'ясні пироги.

Цибуля мелений: м'ясні биточки і м'ясний фарш запечений, ромштекс, бефстроганов та м'ясні соуси, тушковані страви з бройлера, запечена риба, овочеві, м'ясні і рибні супи, тушковані овочеві страви і овочеві, картопляні запіканки і страви з помідорів, омлет, рослинно-масляний салалный, соус, овочеві салати, овочеві і рибні пироги.

Майоран: свинина і баранина, печінковий і м'ясний паштет, страви з печінки, дичину, бройлер запечений, гороховий, цибульний і шпинатний суп, борщ, овочеві супи, страви з капусти і буряків, томатні страви, овочеві запіканки, салатний соус з раст. олії, овочеві салати, овочеві пироги.

Мускат: м'ясні биточки і різноманіт, вершкові запіканки, східний тушкований бройлер, морквяний суп і інші, овочеві супи, морквяні й брюквенные, запіканки і картопляне пюре, яєчний пунш, фруктовий салат, кекси і печиво, фруктові і, шоколадні десерти.

М'ята: страви з баранини, дичину, м'ятний соус, фруктові салати, желе, щербети, напої, шоколадні десерти, фруктові салати.

Паприка: свинина та яловичина, маринади, гриль-м'ясо, гуляш, соус з м'ясного фаршу, гриль-бройлер, бройлер, запечений, паелла, рісотто, суп з м'ясним фаршем, суп з, сосисками, овочеві супи, запечена картопля, тушковані овочеві страви і овочеві запіканки, омлет, яєчні рулети, страви під сиром, кисломолочні і соуси з раст. масла для салатів, овочеві та м'ясні салати, овочеві та м'ясні пироги.

Перцева суміш: печеня, біфштекси, відбивні, котлети, м'ясні биточки, запіканки і соуси, страви з печінки і нирок, маринади, бройлер запечений, гриль-бройлер, тушонки з бройлером, риба запечена, ікра, м'ясні, овочеві та рибні супи, тушковані овочеві страви, овочеві запіканки, кортофельные страви, сирне суфле, рослинно-масляний салатний соус, овочеві, рибні та м'ясні салати, пиріжки з начинкою з фаршированого м'яса.

Петрушка: тушковані м'ясні страви та м'ясні соуси, тушкований бройлер, відварна і запечена риба, м'ясні та овочеві супи, салати, тушковані овочеві страви, картопляні страви, омлет і яєчні рулети, разл. молочно-яєчні запіканки, сирний соус, кисломолочні і соуси з раст. масла для салатів, овочеві та м'ясні салати, хліб, булочки, булочки до чаю, овочеві та м'ясні пироги.

Розеперец горошок: м'ясний фарш запечений, печеня, біфштекси, відбивні котелеты і м'ясні тушковані страви, бройлер запечений, тушкований бройлер, варена, смажена і запечена риба, ікра, овочеві і рибні супи, овочеві запіканки і тушковані овочеві страви, омлет і сирний соус, кисломолочні салатні соуси, овочеві, рибні та фруктові салати, морозиво, фруктові салати, рибні та овочеві пироги.

Розмарин: свинина, баранина, дичини, страви з печінки, маринади, бройлер запечений, тушкований бройлер, жирні риби, цибульний суп, борщ, картопляні, цибулеві та капустяні блюда, рослинно-масляний салатний соус, овочеві салати, овочеві пироги.

Селерових сіль: нирки, м'ясні биточки, соус з, м'ясним фаршем, овочеві запіканки, картопляні бдюда, соус, овочеві салати.

Насіння маку: страви з капусти, рослинно-масляні салатні соуси, овочеві і яєчні салати, макаронні салати, хлібо-булочні вироби, здобні рогалики, булочки до чаю, печиво, прикраса хлібобулочних виробів.

Чебрець: свинина і баранина, маринади, варена, смажена і запечена, риба, закуска з креветок, цибульний суп картопляний суп з цибулею-пореєм, овочеві супи, рибний суп, картопляні, цибульні, горохові та квасолеві страви, омлет і рулет з омлету, рослинно-масляний, салатний соус, овочеві салати, рибні та ракові салати, овочеві і рибні пироги.

Кмин: порося смажений, риба смажена на решітці, суп з квашеної капусти, страви з капусти, каргофель, запечений, сирний соус, салатні соуси з раст. масла, картопляний салат, салат з капусти, хліб. булочки до чаю, печиво.

Кріп: м'ясо тушковане з кропом, білий соус, смажена, варена і запечена риба, рибні супи. супи з креветок і раків, овочеві супи, салати, картопляні страви, омлет, сирний соус, рослинно-масляні і кисломолочні салатні соуси, овочеві, яєчні і рибні, салати.салати з креветками, рибні та овочеві пироги.

Фенхель: смажена свинина або баранина, страви з печінки, відварна риба, молочно-рибний суп, тушковані овочеві страви, соуси з раст. масла, салат з капусти, хліб і кекси.

Хрін мелений: м'ясо з хріном, соус з хрону, вершковий або кисломолочний соус з хрону для свежепросоленной риби, м'ясні супи, паскудний масло для відварних, овочів або овочевих оладок, салатні соуси з кислого молока, овочеві салати, буряковий салат.

Чебрець: свинина і баранина, м'ясо, фаршироване, маринади, печінка, кров'яні страви, бройлер печена, смажена або запечена риба, борщ, суп гороховий, вуха, овочеві супи, страви з капусти і квасолі, горохові страви, омлет, салатні соуси з раст. масла і кисляку, овошные салати, овочеві пироги.

Чорний перець горошок: тушковані м'ясні страви відварні м'ясні страви, оселедець в пряному соусі, свежепросоленная риба, м'ясні, рибні та овочеві супи, тушковані овочеві страви і оцтові консерви.

Чорний перець мелений: біфштекси і відбивні котлети, м'ясні биточки, разл. соуси, запечений бройлер, тушкований бройлер з овочами, ікра, суп-пюре, тушковані овочеві страви, фаршировані баклажани або гарбуза, картопляні страви, страви з помідорів, сирне суфле або сирний соус, французький салатний соус, кисломолочні соуси, овочеві і рибні салати, салат з креветок, овочеві пироги та пиріжки з м'ясом.

Часник мелений: свинина, яловичина і баранина, страви з м'ясного фаршу, страви з печінки і нирок, бройлер запечений, тушкований, бройлер, риба запечена, овочеві, рибні й м'ясні супи, тушковані овочеві страви і овочеві запіканки, картопляні страви, бдюда під сиром, яєчно-молочні запіканки, рослинно-масляні і кисломолочні салатні соуси, овочеві і рибні салати, салат з креветок, овочеві пироги.

Чіллі: м'ясний фарш (запечений), соус з м'ясним фаршем, гриль-м'ясо, гуляші, гриль-бройлер, бройлер тушкований, бройлер запечений, овочевий суп з м'ясного фаршу, рибний суп суп з раків і креветок, разл. запіканки з овочів, омлети, салатні соуси з раст. масла, соуси з кислого молока, овочеві, рибні та м'ясні салати, пиріг з м'ясним фаршем.

Чилі мелений: страви з м'ясного фаршу, гриль-м'ясо, дичина, овочеві супи.

Шавлія: свинина і баранина, дичину і страви з печінки, маринади, гусак, качка, капуста з бараниною, рибні та овочеві супи, салатні соуси, начинка для птахів, риба.

 

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner